Açık

A Milli Takım İzlanda taraftarlarını suspus etti

| Haber Girişi: 15 Ekim 2024 12:54 | Son Güncelleme: 15 Ekim 2024 12:54 A A
UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup dördüncü maçında deplasmanda İzlanda’yı 4-2 mağlup eden A Milli Futbol Takımı, tarihindeki ilk galibiyetini elde etti. Daha önce rakibiyle deplasmanda oynadığı 7 maçın 6’sını kaybeden ve yalnızca bir beraberlik alabilen Türkiye, bu kez 4-2’lik sonuçla İzlanda’daki kötü gidişe son verdi. Türkiye’ye tarihi galibiyeti getiren goller İrfan Can Kahveci, Hakan Çalhanoğlu, Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi.

İzlanda ise 4 puanla 3. sırada kaldı

Ay-yıldızlı ekip, İzlanda’yı deplasmanda mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Grupta oynadığı 4. maçta 3. galibiyetini elde eden Türkiye, yenilmezliğini de devam ettirdi. Puanını 10’a yükselten milli takım, 8 puanlı Galler’in önünde zirvedeki yerini korurken, İzlanda 4 puanla 3. sırada kaldı.

Kameralara yansıyan bir görüntü büyük ses getirdi

A Millilerin İzlanda’yı kendi sahasında farklı skorla devirmesi dünya kamuoyunda geniş yankı uyandırırken maç içerisinde kameralara yansıyan bir görüntü büyük ses getirdi. Attıkları gollerden sonra taraftarlarımızı kayda alan ve dalga geçen İzlandalı taraftarların maçın sonunda suspus kaldıkları dikkatlerden kaçmadı.

Gündem - 12:54 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
MKS - Marmara Kimya Sanayi Borusan Liberal