Eski Enişteye Stadyumda Dayak

| Haber Girişi: 2 Haziran 2026 14:33 | Son Güncelleme: 2 Haziran 2026 14:33 A A
Reklam

Zonguldak’ta bir kadının eski eşi tarafından şiddete maruz kaldığını sosyal medyada paylaşmasının ardından, kadının yakınları eski kocayı çalıştığı spor tesisinde darbetti. Cep telefonu kameralarına yansıyan kavganın ardından 4 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Medyadan Şiddet İddiası Paylaşımı Yapıldı

Zonguldak’ta özel bir eğitim kurumunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan Elif U., 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi Haydar E.’nin kendisine yönelik şiddet ve tehditlerinin devam ettiğini ileri sürdü. Sosyal medya hesabı üzerinden geçmiş dönemlere ait darp fotoğraflarını paylaşan Elif U.’nun bu açıklaması kısa sürede kamuoyunda geniş yankı buldu.

Kemal Köksal Stadyumu’nda Tekmeli Yumruklu Kavga

Paylaşımın ardından öğretmenin ağabeyi S.U., yanındaki grupla birlikte spor eğitmeni olarak görev yapan Haydar E.’nin çalıştığı Kemal Köksal Stadyumu’na gitti. Tesislerde karşılaşan taraflar arasında çıkan tartışma, kısa sürede fiziksel kavgaya dönüştü. S.U. ve beraberindekiler, Haydar E.’ye tekme ve yumruklarla saldırdı.

Güvenlik Görevlileri Müdahale Etti

Çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla kaydettiği görüntülerde, Haydar E.’nin aldığı darbelerin etkisiyle yere düştüğü anlar yer aldı. Görgü tanıklarının iddialarına göre, yere düşen Haydar E.’ye yönelik saldırı bir süre daha devam etti. Olay, stadyumun güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle sonlandırıldı.

Yaralı Hastaneye Kaldırıldı, Şüpheliler Serbest Bırakıldı

İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi sahada yapılan yaralı Haydar E., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan kadının ağabeyi S.U., oğlu ve beraberindeki 2 arkadaşı emniyete götürüldü. Şüpheliler, karakoldaki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Emniyet güçlerinin hem Elif U.’nun şiddet iddiaları hem de stadyumdaki darp olayıyla ilgili başlattığı geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Gündem - 14:33 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
MKS - Marmara Kimya Sanayi Borusan Liberal

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

FOTOĞRAF GALERİSİ