Kayıp Başvurusu Cinayeti Ortaya Çıkardı

| Haber Girişi: 15 Temmuz 2026 13:15 | Son Güncelleme: 15 Temmuz 2026 13:15 A A

Kırıkkale’nin Çelebi ilçesinde, kendisinden bir gündür haber alınamadığı gerekçesiyle kayıp ihbarı yapılan 55 yaşındaki Yusuf Ayan’ın cinayete kurban gittiği belirlendi. Olayla ilgili aralarında maktulün oğlunun da bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Kayıp İhbarıyla Başlayan Soruşturma

Olay, Çelebi ilçesine bağlı Karaağaç köyünde meydana geldi. Ö. Ayan (25), babası Yusuf Ayan’dan (55) yaklaşık bir gündür haber alamadığını belirterek jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

İhbarın ardından Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince arama ve inceleme çalışmaları başlatıldı.

Çelişkili İfadeler Arama Noktasını Değiştirdi

Soruşturma kapsamında jandarma ekipleri, ihbarda bulunan Ö. Ayan ve olayla ilişkisi olabileceği değerlendirilen kişilerin ifadelerine başvurdu. Ö. Ayan’ın sorgu sırasında çelişkili ifadeler vermesi üzerine ekipler, araştırmalarını şüphelinin ikamet ettiği ev ve çevresinde yoğunlaştırdı.

Evin eklenti kısmında yer alan tuvalette yapılan aramada, Yusuf Ayan’ın parçalara ayrılmış cansız bedeni bulundu.

3 Gözaltı, 1 Firari Şüpheli

Cinayetle ilgili olarak, ihbarda bulunan Ö. Ayan da dahil olmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı. Olayla bağlantısı olduğu tespit edilen ve kimliği belirlenen bir diğer şüphelinin yakalanması için jandarma ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Yusuf Ayan’ın cenazesi, olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından otopsi işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü bildirdi.

Gündem - 13:15 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
MKS - Marmara Kimya Sanayi Borusan Liberal

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

FOTOĞRAF GALERİSİ