ARN Et Mangal ve Kahvaltı açıldı

Gemlik - 16 Ağustos 2024 16:30

Gemlik’in tanınmış simalarından, iş insanı ve sigortacı Erdoğan Sağlık’ın yeni işletmesi Büyükkumla’da törenle açıldı.

Düzenlenen açılış törenine Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı Hasan Hamaloğlu, GTSO Meclis Başkanı Mehmet Anar, Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki ile Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Ünay, Sağlık Ailesi, yakınları ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu yeni işletmeye bol kazanç dilerken, “Bugün burada üyemiz olan çok kıymetli ağabeyimiz Erdoğan Sağlık’ın genç girişimci olan evlatlarının ARN Et Mangal’ın açılışındayız. Gerçekten güzel bir yer. Kumla’nın tepesinde. Deniz manzarası olan, esintisi olan ve vereceği hizmetle mekanımızda hizmet kalitesini arttıracak, insanları nefis lezzetler ile buluşturacak bir yerdeyiz. Gemlik’imize, Kumla’mıza bu işletmemiz hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılış kurdelesi GTSO Başkanı Hasan Hamaloğlu, GTSO Meclis Başkanı Mehmet Anar ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki tarafından kesildi. Duaların okunmasının ardından davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Açılışta bir açıklama yapan mekân sahibi Erdoğan Sağlık, işletmelerinin akşamları et mangal, gündüzleri ise kahvaltı hizmeti vereceğini söyledi. Mekânın mangal konsepti ile çalışacağını belirten Sağlık, “Müşterilerimiz içeriden istediği etleri, yiyecekleri seçecek, onları alıp masasına gelecek. Kendilerine mangal tedariği yapılacak ve kendisi pişirip kendisi yiyecek. İstenirse, gruplar halinde gelen olursa onlara da biz pişirip biz ikram edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın en iyi etlerini, köftelerini seçip getireceklerini kaydeden Sağlık, “Zaten bunları yiyen farkı görecek, anlayacak” dedi.

Bahçesi ve masaları Kumla’nın ve Gemlik Körfezi’nin eşsiz manzarasına hakim olan ARN Et Mangal ve Kahvaltı, Büyükkumla çevreyolunda, Karacaali’ye giden rampa üzerinde bulunuyor.

BENZER HABERLER