Cani dede katliam yaptı!

Gündem - 13 Haziran 2024 15:21
Bu sabah saatlerinde Eskişehir’in Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta meydana gelen olayda, Adana’dan Eskişehir’e gelen Osman Nuri K., işe gitmek için evinden çıkan kızı Merve Karabaş (31) ve yanındaki torunu Alp Karabaş’ı (7) tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. Şüpheli gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilirken, anne ve oğlunun cansız bedenleri morga kaldırıldı.

7 yaşındaki torunu 20 metre ileride hayatını kaybetti

Eskişehir’in Emek Mahallesi Yanartaş Sokak’ta bu sabah saatlerinde gerçekleşen korkunç olayda, Adana’dan gelen Osman Nuri K., işe gitmek için otomobiline binen kızı Merve Karabaş (31) ve kaçmaya çalışan torunu Alp Karabaş’ı (7) tabancayla vurarak öldürdü. Merve Karabaş otomobilin içinde, Alp Karabaş ise yaklaşık 20 metre ileride hayatını kaybetti. Kızıyla arasında henüz bilinmeyen bir husumet olduğu iddia edilen Osman Nuri K., olayın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından darp edilerek gözaltına alındı. Anne ve oğlunun cansız bedenleri morga kaldırıldı.

Gözaltına alındı

Hastaneye kaldırılan Osman Nuri K., tedavisinin ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alındı. Olay yerinde polis ekiplerince yapılan incelemenin ardından cenazeler Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

BENZER HABERLER