‘SELAM’ DETAYI DİKKAT ÇEKTİ
Törende Kılıçdaroğlu’nun Özel’e selam vermemesi ve iki ismin yan yana gelmekten kaçındığı görüntüler dikkat çekti. Aynı törende CHP eski Genel Sekreteri Gürsel Tekin’in de Özel’e selam vermemesi gözlerden kaçmadı.
SON YOLCULUK ZİNCİRLİKUYU’YA
Cindoruk’un naaşı, törenin ardından defnedilmek üzere Zincirlikuyu Mezarlığı’na götürüldü. Uzun yıllar Meclis Başkanlığı ve siyasi görevlerde bulunan Cindoruk’un burada toprağa verileceği belirtildi. Öte yandan Ankara kulislerinde, CHP’de Özgür Özel’in seçildiği kurultayın iptali istemiyle açılan “mutlak butlan” davasına ilişkin kararın bu hafta çıkabileceği konuşuluyor.
KULİSLERDE KILIÇDAROĞLU İDDİASI
Söz konusu davada kurultayın iptali yönünde bir karar çıkabileceği iddiaları gündeme gelirken, bu durumda eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden göreve dönebileceği yönündeki kulis bilgileri de siyasi tartışmaları alevlendirdi.