Gemlikspor’dan 2 Yeni Transfer Daha

Gemlik - 31 Temmuz 2024 15:25

Akran Gemlikspor geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu imza töreninin ardından 2 yeni ismi daha renklerine bağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, bir oyuncu ve bir kaleci ile anlaşmaya varıldığı duyuruldu.

Akran Gemlikspor’un yeni kalecisi 1999 doğumlu Berkay Deniz ile ilgili duyuru kulüpten şu şekilde yapıldı:
“Akran Gemlikspor ailesi olarak büyük bir heyecanla yeni kalecimizi duyuruyoruz. Profesyonel ligde deneyim kazanmış, yetenekli ve genç kalecimiz Berkay Deniz ile anlaşmaya vardık! 1999 doğumlu Berkay, tecrübesi ve yetenekleriyle filelerimizi koruyacak. Berkay Deniz, kariyerinde birçok önemli kulüpte görev almış ve her zaman kalitesini göstermiş bir kaleci. Berkay’a hoş geldin diyor, birlikte nice zaferler yaşamayı diliyoruz! Haydi Akran Gemlikspor ailesi, Berkay Deniz’i hep birlikte karşılayalım ve destek olalım.”

Daha önce Demirtaşspor, İnegölspor, Gülbahçespor, İnegöl Kafkasspor, İnegöl Kurtuluşspor ve Bursa Gençlergücü Spor kulüplerinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Berkay Deniz, artık Akran Gemlikspor’un başarısı için ter dökecek.

Akran Gemlikspor’un renklerine bağladığı diğer oyuncu Berat Yeşilbursa ise daha önce Şükraniyespor, Bursaspor, Kestel Belediyespor, Yenikaraman Spor, Burgazspor, Mudanyaspor ve Orhangazi Çakırlı kulüplerinde top koşturdu. “Akran Gemlikspor olarak, değerli futbolcumuz Berat Yeşilbursa ile anlaşmaya vardığımızı büyük bir heyecanla duyuruyoruz” diyen Gemlikspor yönetimi, yeni oyunucusu ile ilgili olarak “Berat Yeşilbursa, kariyerinde çeşitli takımlarda göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekmiştir. Kulübümüze hoş geldin Berat. Bu yeni dönemde seninle birlikte büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz. Tüm taraftarlarımızı Berat Yeşilbursa’yı desteklemeye ve yeni sezonda takımımıza güç katmaya davet ediyoruz” dedi.

BENZER HABERLER