Bakan Yerlikaya’dan Polisler İçin Sevindirici Haber

| Haber Girişi: 19 Kasım 2025 10:53 | Son Güncelleme: 19 Kasım 2025 10:53 A A

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara’da 81 İl Emniyet Personel Şube Müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda polis teşkilatını ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Zorunlu 2. Şark Görevi Kaldırılıyor

Bakan Yerlikaya, 2026 yılında emniyet personeline zorunlu 2. şark görevi için tebligat yapılmayacağını duyurdu. Yeni düzenleme, polisler arasında uzun süredir merak edilen konuya netlik kazandırdı.

Görev Puanına Dayalı Yeni Atama Sistemi

Yerlikaya, görev puanına dayalı yeni atama sisteminin devreye girdiğini belirterek, “Başarıyı taltif ve takdirle destekleyerek özendiriyoruz. 2026 yılında yapılacak genel atama döneminde personelimize zorunlu 2. şark tebligatı yapılmayacak” ifadelerini kullandı.

Polislerin Özlük Hakları Geliştiriliyor

Bakan, polislerin özlük haklarıyla ilgili çalışmaların da devam ettiğini vurgulayarak, teşkilat mensuplarının hak ve menfaatlerinin korunmasına yönelik adımların atılacağını kaydetti.

Gündem - 10:53 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.
MKS - Marmara Kimya Sanayi Borusan Liberal
Kamil Beki Kent Lokantası

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

FOTOĞRAF GALERİSİ