Farmolife

Esnaf Odası seçimleri için İYİ açıklamalar

23 Şubat 2018, 19:34 336 views

İYİ Parti Gemlik Kurucu İlçe Başkanı Dr. Adnan Bıyıklı Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

21 Şubat tarihinde yapılacak seçimde başkanlık için yarışacak iki adayın da değerli olduğunu belirten Bıyıklı, “Bildiğiniz gibi Gemlikli Esnaf ve Sanatkârlarımız 21 Şubat günü Oda Başkanlığı Seçimi Kongresi’ni düzenleyecekler. Her iki aday da değer verdiğimiz, kardeşimiz, ağabeyimizdir. Gemlik esnafı zeki ve başarılıdır. Bunca ekonomik olumsuzluklar içerisinde bu sayede ayakta kalabilmektedirler.” dedi.

Gemlikli esnafın kendi oda başkanını seçmekte mahir ve muktedirolduğna dikkat çeken Bıyıklı, kendileri açısından parti üyelerinin iki adayın da listelerinde yer alıyor olmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

“Aday olan iki hemşerimize de bu onurlu hizmet yarışında başarılar dilerim. Eminim ki seçilmeyen aday, başkanın yanında yer alıp omuz vererek, bayrağı daha yukarı taşımaya çalışacaktır.” diye konuşan Bıyıklı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Bizler İYİ Parti olarak iktidarı ve Gemlik Belediyesi’ni inşallah alacağız. Bu noktada Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile her konuda işbirliği içerisinde olacağız. Odamızın hizmetlerini kolaylaştırmak noktasında tüm imkânları seferber edip, el ele çalışacağız.”