CHP’li Bir Belediyeye Daha Soruşturma Kararı!

2021-2024 Yıllarına Ait Etkinlikler İncelendi
Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “2021-2024 yılları arasında düzenlenen bir dizi kültür ve sanat etkinlikleri, bir süredir müfettişler tarafından incelemeye alınmıştı. Müfettişler tarafından sürdürülen ve 130 konseri kapsayan hizmet alımlarına ilişkin inceleme tamamlanmıştır. 33 konser hakkında, kamu zararı iddiasıyla soruşturma izni verilmesi yönünde karar alınmıştır.”
97 Konserle İlgili Soruşturma İzni Verilmedi
Ancak 97 konserle ilgili herhangi bir soruşturma izni verilmedi. Ankara Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Önemle belirtmek isteriz ki; bu etkinlikler daha önce Sayıştay’ın rutin denetimlerinde ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan teftişlerde detaylıca incelenmiş, herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmamıştır.”
İtiraz Süreci Başlatılacak
Açıklamaya göre, karara konu olan ve hakkında inceleme yapılan 9 belediye çalışanı, hukuki haklarını kullanarak Bölge İdare Mahkemesi nezdinde itirazda bulunacaklardır.
Mansur Yavaş’tan İlk Tepki: “Ülkemizde Her Şey Mümkün”
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik soruşturma ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınmasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Sıra size mi gelecek?” sorusuna şu şekilde yanıt verdi: “Normal bir siyasi mücadele etmek yerine rakibine çelme takıyorlar. Ülkemizde her şey olabilir, her şey mümkün. Ankara Başsavcılığı’na çok sayıda dilekçe verilmiş. Bana yönelik de gayretleri olmuş.”
-
Mezarlıkta Vahşet!
-
Erdoğan: “Türkiye’nin önünde tarihi fırsat”
-
Önce öldürdü sonra suçladı!
-
Karaman’da Dehşete Düşüren Olay!
-
Saadet Partisi Bozbey’e Teşekkür Etti!
-
Medyanın gözünden Batı Azerbaycan gerçekleri