İstanbul Valisi: “Bu kirli tezgaha asla geçit yok!”


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik başlatılan “yolsuzluk” ve “terör” soruşturmaları çerçevesinde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu dahil çok sayıda kişinin gözaltına alınmasının ardından, Türkiye’nin farklı şehirlerinde protesto gösterileri başladı.
İstanbul’da Protestolar Sürüyor
İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eylemlere katılanları hedef aldı. Vali Gül, “Vatandaşlarımızı kışkırtıp güvenlik güçlerimizle çatıştıran provokatörler ve onlara alet olanlar açık bir suç işlemektedir. Güvenlik kuvvetlerimiz, hemşehrilerimizin huzuru için gerekli durumlarda, gereken ölçüde müdahalede bulunmaktadır. Bu kirli tezgâha asla geçit yok! Hem maşalar hem kuklalar yargı önünde hesap verecek” dedi.
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 343 Şüpheli Gözaltında
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, protesto gösterilerinin yaşandığı İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya ve Edirne’den yapılan açıklamada, 343 kişinin gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, “İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen İstanbul Büyükşehir Belediyesi soruşturması ile ilgili dün gece İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Çanakkale, Eskişehir, Konya ve Edirne’de meydana gelen eylemlerde 343 şüpheli yakalandı! Toplumsal düzeni bozmaya, milletimizin huzurunu ve güvenliğini tehdit etmeye, kargaşa ve provokasyon peşinde koşanlara asla fırsat verilmeyecek, kesinlikle göz yumulmayacaktır! Huzur ve güvenliğimizin teminatı olan polislerimiz gece gündüz demeden görevlerinin başındalar.” şeklinde açıklama yaptı.
-
Mezarlıkta Vahşet!
-
Erdoğan: “Türkiye’nin önünde tarihi fırsat”
-
Önce öldürdü sonra suçladı!
-
Karaman’da Dehşete Düşüren Olay!
-
Saadet Partisi Bozbey’e Teşekkür Etti!
-
Medyanın gözünden Batı Azerbaycan gerçekleri