Kastamonu’daki Katliamın Nedeni Traktör Tartışması mı?
Tartışma silahlı saldırıya dönüştü
Olay, Taşköprü ilçesine bağlı Akdeğirmen köyünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan Ç.A. ile İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa Karasu ile kardeşi Halit Karasu arasında tarlada tartışma çıktı.Pancar sökümü sırasında traktörle tarladan geçilmesi nedeniyle başladığı öne sürülen tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ç.A., yanında bulunan tabancayla Karasu ailesinin üzerine ateş açtı. Silahlı saldırıda İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa ile kardeşi Halit Karasu olay yerinde hayatını kaybetti.
Şüpheli jandarmaya teslim oldu
Saldırının ardından olay yerinden ayrılan Ç.A., Alatarla Jandarma Karakolu’na giderek teslim oldu. Olayla bağlantılı olarak gözaltına alınan şüpheli Ç.A. ile babası M.A., jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Taşköprü Adliyesi’ne sevk edildi.
Dört kişi son yolculuğuna uğurlandı
Silahlı saldırıda hayatını kaybeden İlhan Karasu, oğulları Ali ve Sefa ile kardeşi Halit Karasu’nun cenazeleri, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Akdeğirmen köyü İmamlar Mahallesi’ne getirildi.Köy meydanında öğle namazının ardından dört kişi için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Karasu ailesinin fertleri, dualar eşliğinde aile kabristanlığında toprağa verildi.Cenaze törenine hayatını kaybedenlerin yakınlarının yanı sıra AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sevgilioğlu ve çok sayıda köy sakini katıldı.

-
Bakan Fidan Azerbaycan’a Gidiyor
-
Çatalca Açıklarında Gemi Alarmı
-
Yargıtay’dan 45 Mesaja Hapis Onayı
-
Cinayet Davasında Şaşırtan İfade Değişikliği
-
“Ankara Abisi” Tutuklandı
-
İki Şehir Arası 2,5 Saat

