Erdoğan’dan Gençler Üzerinden Muhalefete Eleştiri
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada gençlerin siyasetteki rolüne dikkat çekti. Erdoğan, Kocaeli’de düzenlenen etkinliğin muhalefetin gençlere ilişkin iddialarını çürüttüğünü belirterek, gençlerin katılımının bu iddiaları geçersiz kıldığını söyledi.
“Gençlerle birlikte siyaset yapıyoruz”
Erdoğan, AK Parti’nin gençlerle birçok kez bir araya geldiğini ifade ederek, “Sadece gençler için değil, gençlerle birlikte siyaset yaptık” dedi. Üstenci ve dışlayıcı söylemleri reddettiklerini vurgulayan Erdoğan, gençleri anlamaya ve dinlemeye önem verdiklerini dile getirdi.
“Gençlerin sorunlarına birlikte çözüm üretiyoruz”
Gençlerin sorunlarına yine gençlerle birlikte çözüm aradıklarını belirten Erdoğan, başörtüsü nedeniyle yaşanan mağduriyetlerden ekonomik sıkıntılara kadar birçok konuda gençlerin yanında olduklarını söyledi. Gençlerin yargılanmak yerine dinlenmek istediğini ifade eden Erdoğan, “Gençler sadece ders değil, değer verilmek istiyor” sözleriyle gençlerin beklentilerine işaret etti.
CHP’ye sert eleştiri
Konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki muhalefeti de eleştiren Erdoğan, CHP’nin gençleri istismar ettiğini ve seçmenini hayal kırıklığına uğrattığını savundu. Erdoğan, Türkiye’nin geleceğinde gençlerin belirleyici olacağını belirterek, “Türkiye Yüzyılı’nın inşasını sizler tamamlayacaksınız” dedi.
AK Parti’de 25 yıllık iktidar vurgusu
AK Parti’nin kuruluşunun 25. yılına yaklaşıldığını hatırlatan Erdoğan, partinin Türkiye’ye kazandırdığı hizmetlerle önemli bir dönemi geride bıraktığını ifade etti.

-
Başkan Yılmaz: “BUSKİ’nin Mali Dengesini Siz Bozdunuz”
-
BUSKİ Genel Kurulu’nda Su Tarifesi Gerilimi: “İndirim” Tartışması Meclisi Karıştırdı
-
Borç 18 Milyar Lirayı Aştı
-
İçmimarlar Bursa’da Mesleki Dayanışma Gecesinde Buluştu
-
Gemlik’te 19 Mayıs Coşkusu Rock Festivaliyle Zirveye Taşındı
-
Suça Sürüklenen Çocuklar İçin Meclis Komisyonundan Taslak Rapor


