Savcı Engin’den Cesur Mesaj
16 Mermim, Bir Canım Var
Yenidoğan bebeklerin ölümüyle ilgili yürüttüğü soruşturma sırasında kendisine ve ailesine yönelik tehditler, özel hayat ihlalleri ve suikast planlarıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Engin, şunları söyledi:
“Beni değil, Türk adaletini susturmak istediler. Ailemi hedef aldılar, dosyayı kapatmamı istediler. Ama Türk savcısı namusunu satmaz. 16 mermim, bir canım var; güçleri yetiyorsa gelip alsınlar.”
Görevine Devam Edersen…
Savcı Engin, sanıklardan Mustafa Kemal Zengin’in makamında masaya vurarak ve parmak sallayarak kendisini tehdit ettiğini belirtti: “Görevine devam edersen ölürsün, kızın, eşin zarar görür” dediler.
Bu Saldırı Türk Adaletine Yapılmıştır
Duruşmada sözlerini şöyle tamamlayan Engin, sanıkların cezalandırılmasını talep etti:
“Bu saldırılar şahsıma değil, bu ülkenin şerefli kamu görevlilerine yapılmıştır. Bu dava, Türk milletinin adaletine yönelmiş bir saldırının hesabıdır.”

-
YEŞİL DÖNÜŞÜM BÜYÜMENİN ANAHTARI
-
50 Profesörden Canlı Göz Ameliyatı
-
Erdoğan: “Doğurganlık oranı alarm veriyor”
-
Faili Meçhul Dosyalar Yeniden Gündemde
-
Geleneksel Bıçakçılık Dünyayla Buluşuyor
-
Habbuş’ta Kanlı Gece

